Trabzon Üniversitesi gençleri Huzurevi'nde moral verdiler

Trabzon Üniversitesi Beşikdüzü Meslek Yüksekokulu’na bağlı bölümlerde öğrenim gören öğrenciler huzurevine giderek moral verdiler.

Trabzon Üniversitesi gençleri Huzurevi'nde moral verdiler

Trabzon Üniversitesi Beşikdüzü Meslek Yüksekokulu’na bağlı bölümlerde öğrenim gören öğrenciler sosyal sorumluluk faaliyetleri ve Gönüllülük Çalışmaları dersi çerçevesinde Trabzon Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü bünyesindeki Çağrı Merkezi Hizmetleri Programının farklı sınıflarında öğrenimlerine devam eden gönüllü gençler, aldıkları Gönüllülük Çalışmaları dersi kapsamında organize edilen örnek etkinlikte Huzurevi’ne giderek yaşlılarla sohbet etti. Yaşlılara çeşitli hediyeler ve çiçek takdim eden öğrenciler, daha sonra da onlarla sohbet edip moral verdi.

huzurevi.jpeg

DUA ALDILAR

“Huzurevi Ziyareti” adlı ziyaret etkinliğinde proje yürütücüsü Merve Karbuz önderliğindeki gönüllü öğrenci grubu, yaşlı ve kimsesiz insanlarla bir araya gelerek onların yanında olmanın, yaşamlarına dokunarak tecrübe, deneyim ve hayat hatıralarını dinlemenin heyecanını yaşadı.

Gençlerin küçük sürprizleri ve sıcak sohbeti huzurevi sakinlerine zaman zaman duygusal anlar yaşattı. Ziyaretten büyük mutluluk duyduklarını belirten huzurevi sakinleri, Beşikdüzü Meslek Yüksekokulu öğrencilere sarılarak derslerinde başarı dileklerinde bulundu, onlar için dua etti. Öğrenciler ders kapsamında toplumsal duyarlılıkla benzer ziyaretleri sürdüreceklerini belirtti.

huzurevi2.jpeg​​​​​​​

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler